Famy-ljus
Låt
hoppets låga brinna !

Om ljuset

Stearinljuset är tillvarkat av ljusfabriken Lowima i Skellefteå, all tillverkning sker för hand i deras egen fabrik där de skapar stearinljusen från grunden.
Med ett omsorsfullt hantverk och stort engagemant tillverkar de exklusiva och genuina stearinljus med karaktär och personlighet. Att arbeta miljövänligt är en självklarhet för Lowima.
Vi har valt att ha ett ankare på ljuset som får symbolisera hoppet, hoppet om att lösa skelleftesjukans gåta. Genom att köpa ett ljus så stöder du också forskningen om Skelleftesjukan.

Om ljusbrickan

Design och tillverkning är utfört av Östen Hällgren som sitter i Famys styrelse. Materialet är alu-zink, behandlad stålplåt från Lindab i Boliden. 

Ljuset finns att köpa här på kansliet och kostar 100 kronor, Ljusbrickan 30  kronor och vi säljer även presentpåsar som passar till för 20 kr.  

Nu säljer vi även servetthållare i samma material som ljusbrickan (kan även användas som brevhållare)  Design och tillverkning av Östen Hällgren. På undersidan sitter filttassar för att skydda underlaget mot repor. Pris 30 kronor.